Kam to koukáš, medvěde? Kam? No přece na tebe! - Martin, Bill, 1916-2004 (Zelený Kocúr s.r.o., 2019)
Dalši klasika od autora dnes už kultovní Tuze hladové housenky konečne v češtine! Eric Carle baví už několik generací dětí. Každá jeho kniha je plná fantazie a zábavy.