Velká kniha nápadů pro děti - Dvořáková, Lucie, 1977- (CPress, 2021)
Víte, že tvořit se dá ze všeho? Odpadový materiál, přírodniny nebo levné a snadno dostupné materiály, to je základ výrobků v této knize. Děti i dospělí se mohou těšit na 50 báječných projektů, které jsou doprovázeny názornými fotografiemi, takže vše zvládnou i naprostí začátečníci. Krok za krokem se naučíte spoustu výtvarných technik a zakrátko budete vědět, jak pracovat s různými druhy papíru, dřevem, pískem, látkami, ubrousky, korálky či drátky.