Slovník přísloví v devíti jazycích - Świerczyński, Andrzej (Universum, 2008)
Obsahuje 700 přísloví a pořekadel v češtině, angličtině, francouzštině, italštině, latině, němčině, polštině, ruštině a španělštině.