Jak to funguje v přírodě : víc než 100 odklápěcích okének - Daynes, Katie (Podívej se pod okénko, 2015)
Otevři 100 okének na stránkách této knihy a zjisti, jak vzniká počasí, nahlédni do nitra bouřkového oblaku, podívej se na zrození hurikánu, uč se něco nového! Jak vzniká počasí? Jaké může být? Jaká jsou klimatická pásma na Zemi? Jaký je koloběh vody? Zajímá vás počasí a chcete zjistit, jak to funguje v přírodě? Chcete se dozvědět něco více o působení Slunce, proudění vzduchu, divokých větrech nebo nejmrazivějších oblastech? Tato zajímavá knížka s více než 100 odklápěcích okének vás provede po souši, po moři, oblohou, objevíte s ní, jak vzniká počasí, nahlédnete do nitra bouřkového oblaku, uvidíte zrození hurikánu, navštívíte nejedno místo na zeměkouli a dozvíte se i to, jak by mohlo vypadat počasí v budoucnosti. Otevřete tedy tuto knížku