Básník smrti - Connelly, Michael, 1956- (Slovart, 2021)
Další ze série případů novináře Jacka McEvoye. Jeho články a reportáže se týkají zločinů a smrti cizích lidí, tentokrát jde ale o velmi osobní případ.