České nebe cimrmanův dramatický kšaft - Smoljak, Ladislav, 1931-2010 (Supraphon a.s., 2009)
Cimrmanův dramatický kšaft Seminář: Nález hry České nebe, Dymokurské období, Zapíraný český vojevůdce, Nebásnické jméno, Flaška a Krabice, Rukopisné padělky, hra České nebe Patnáctá a podle vyjádření autorů Ladislava Smoljaka a Zdeňka Svěráka poslední hra Divadla Járy Cimrmana České nebe (premiéra 28. října 2008) vychází jako obvykle s ročním odstupem na CD. Je složena tradičně ze semináře a vlastní hry a potěší ctitele tohoto divadla očekávaným cimrmanovským humorem, který tentokrát vychází z aktuálního tématu - sestavování nebeské komise ze slavných Čechů, jejímž úkolem je rozhodovat o osudech uchazečů o místo v nebi. Titul prozrazuje dlouholetou zkušenost tvůrců, kteří s moudrou ironií prezentují dějiny Česka a české kultury. Cimrmanův dramatický kšaft (závěť) uzavírá více než čtyřicetileté dějiny jedné mystifikace, která se stala žijící legendou. Nová hra plná hlášek a jedinečného humoru!