Lidojedi - Rudiš, Jaroslav, 1972- (Radioservis, 2012)
Lidojedi jsou první původní rozhlasovou hru autorské dvojce Jaroslav Rudiš a Petr Pýcha, která má za sebou několik adaptací svých divadelních her (Léto v Laponsku, Strange love, Salcburský guláš). Veřejnosti je známý především prozaik Jaroslav Rudiš, autor románů Nebe pod Berlínem, Grandhotel, Potichu a Konec punku v Helsinkách. S Jaromírem 99 vytvořil úspěšnou komiksovou trilogii Alois Nebel.