Kavárna nad Prahou - 1916-2008, Reinerová (Labyrint, 2010)
Lenka Reinerová (1916–2008) ve své nejznámější německy psané knize (Das Traumcafé einer Pragerin) vzpomíná na všechny přátele a známé, jejichž životy se protnuly v Praze – Kafku, Broda, Heartfielda, Fuchse, Weiskopfa, Langera, Goldstückera i Foglara. Zvláštní pozornost pak věnuje vzpomínkám na „zuřivého reportéra“ Egona Erwina Kische.