Ježkárny - Paleček, Miroslav, 1945- (Supraphon, 2015)
Písničkář Mirek Paleček si v roce svých nadcházejících sedmdesátin splnil sen! Po desítkách let obdivu a koncertního hraní natočil patnáct písní z repertoáru Jaroslava Ježka, Jiřího Voskovce a Jana Wericha a to v písničkářské podobě!