Klasici laskavého humoru - Nepil, František, 1929-1995 (Supraphon, 2015)
Zdeněk Svěrák, Jan Werich, Ivan Kraus, Milan Lasica, Miroslav Horníček a další čtou povídky ze svých knih nebo vzpomínají na své herecké kolegy.