Malý princ - Saint-Exupéry, Antoine de, 1900-1944 (AudioStory a Vyšehrad, 2013)
Malý princ přichází na Zemi ze vzdálené planety a zjevuje osamělému muži v poušti tajemství dobra a srdce, tajemství růže, kterou každý z nás má úzkostlivě střežit a za niž cítí zodpovědnost. Pohádkový příběh o bolestném střetnutí malého prince, dítěte s čistým a dobrým srdcem, se špatností a zlem, sobectvím a prospěchářstvím ostatního světa.