Bohové Gothamu - Faye, Lyndsay (OneHotBook, 2015)
Historická detektivka odehrávající se v New Yorku poloviny 19. století ukazuje kromě brutálního zločinu také atmosféru a politickou situaci doby, problémy přelidněného města i počátky místního policejního sboru. Jedním z jeho členů se stane také vypravěč Timothy Wilde, jehož o úspory i donedávna pohledný obličej připravil požár. Tim si dokáže všímat detailů, jež jiní přehlédnou - což jsou schopnosti, které se budou brzy hodit. Právě on totiž narazí na zkrvavenou holčičku, jejíž svědectví pomůže odhalit masový hrob plný znetvořených dětských těl. Krátce před volbami a v rozvíření vášní náboženských rozbrojů je potřeba neprodleně odhalit pravdu. Ideálně takovou, která nevyvolá ještě větší nepokoje.