Krev elfů : 1. část ságy o Zaklínači - Sapkowski, Andrzej (Original, 2015)
Meč, magie a vyzvědačké intriky. První část legendární Sapkowského ságy o zaklínači Geraltovi a jeho sudbě. Zaklínač pečuje o plamen, který může zapálit celý svět.