České melodie - Dvořák, Antonín, 1841-1904 (Světoví skladatelé, 2005)
CD s knižním průvodcem vyšlo jako součást sbírky. Knižní průvodce (brožura) obsahuje biografické údaje o autorovi, podrobnosti k jednotlivým nahrávkám a test znalostí.