Osudy dobrého vojáka Švejka za světové války. - Hašek, Jaroslav, 1883-1923 (Radioservis, 2017)
Osudy dobrého vojáka Švejka za světové války 3 - audiokniha obsahuje pokračování oblíbených nahrávek nestárnoucí klasiky od Českého rozhlasu.