Jak chovat muže, aneb, Manuál pro otrlé - Kovářová, Daniela, 1964- (Mladá fronta, 2019)
Tuto knihu, věnovanou českým mužům a strategii, jež umožní jejich úspěšný chov vzdělanou a tolerantní ženou, doprovází slovník aplikované mužologie, překladový slovník mužsko-ženské a žensko-mužské řeči a zejména pět desítek pravidel, které je třeba při chovu českého muže dodržovat. Každou kapitolu komentuje pohled z opačného břehu - citát veřejně známého muže, například Mirka Topolánka, Richarda Krajča, Martina Stránskeho nebo Radima Uzla