Už teď jsi mrtvá - Bolton, S. J. (Tympanum, s.r.o, 2020)
Osamělá a vyděšená žena, jediná svědkyně vraždy, prchá neosídlenou krajinou. Vrah její v patách. A spolu s ním její vlastní minulost.Krátce před rozbřeskem se pasažéři vyhlídkového letu balónem nad národním parkem na skotsko-anglické hranici stanou svědky vraždy mladé dívky. Necelou hodinu poté vrah balon v divočině dostihne a sestřelí. Katastrofu přežije jediný člen posádky, zraněná žena. Spatřila vrahovu tvář, ale on také spatřil ji. A je odhodlán udělat vše pro to, aby ji umlčel. Žena prchá neosídlenou krajinou, osamělá a vyděšená, a snaží se co nejdříve dostat do bezpečí. Ukazuje se, že nejen nad jejím horečnatým "teď", ale i nad její minulostí visí mnoho otázek. Proč se tak úzkostlivě vyhýbá policii? Má snad vražda něco společného s její sestrou, která let nepřežila? Místo, kde žena hledá bezpečí, se může snadno proměnit v tu největší hrozbu. Vzpomínky i přítomnost, láska a smrt se proplétají v jedinečném podání čtyř hereckých osobností až do překvapivého finále.