Konec hlídky - King, Stephen, 1947- (OneHotBook, 2019)
Mercedesový vrah je zpátky a plánuje pomstu. Nejzáludnější zločinec, s jakým se Bill Hodges během své kariéry detektiva setkal, leží po úrazu hlavy v kómatu na nemocničním pokoji číslo 217 a jeho uzdravení se zdá být nepravděpodobné. Vyšetřovatele ve výslužbě však stále čímsi znepokojuje. Městem se šíří vlna sebevražd, z nichž některé se týkají přeživších útoku mercedesového masakru. Je snad možné, že by pachatel tehdejších činů mohl ovlivňovat dění mimo nedobrovolné vězení svého bezvládného těla? Bill a jeho parťačka Holly musí vyrazit do boje s protivníkem, v něhož schopnosti nikdo jiný nevěří.