Dobrodruhům - Ramba, Tereza, 1989- (Voxi, 2020)
Cestování si nikdy nenaplánujete na sto procent, vždy vás něco překvapí. Ví to i oblíbená herečka a cestovatelka Tereza Ramba (Voříšková). Za dva roky navštívila dvacet zemí a rozepsala se o jejich známých i nečekaných podobách. Ať už máte sami neklidného cestovatelského ducha, nebo radši jenom jezdíte prstem po mapě, Tereziny zážitky jsou natolik inspirující, že vás začnou svrbět pohorky.