Tik tak bum! : bombastická slovní hra pro celou rodinu (Piatnik, 2013)
Obsahuje 55 karet a každá z nich umožňuje vytvořit pomocí slabik na obou stranách různé kombinace slov. Zvláštní kostku se třemi různými symboly na protějších stranách a elektronickou bombu, kterou nastartujete pomocí červeného tlačítka. Bomba má speciální časovač a exploduje pokaždé v jiném intervalu v rozmezí 10-60 vteřin. Cíl hry: vytvořte slovo obsahující slabiku vytištěnou na kartě před výbuchem bomby.