Svět otázky a odpovědi cesta kolem světa ve 2400 otázkách

Svět, otázky a odpovědi. Cesta kolem světa ve 2400 otázkách. Zábavná hra pro zvídavé pozemšťany. Jak dobře znáte svůj domov - planetu zemi? Vydejte se s námi na dobrodružnou cestu kolem světa plnou poznání a brzy se z vás stane opravdový světoběžník. V této vědomostní hře najdete 2400 otázek týkajíc...

Celý popis

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Médium: Desková hra
Jazyk:Czech
Vydáno: Praha : Albi, 2012
Vydání:7. vyd.
Témata:
Tagy: Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
Popis
Shrnutí:Svět, otázky a odpovědi. Cesta kolem světa ve 2400 otázkách. Zábavná hra pro zvídavé pozemšťany. Jak dobře znáte svůj domov - planetu zemi? Vydejte se s námi na dobrodružnou cestu kolem světa plnou poznání a brzy se z vás stane opravdový světoběžník. V této vědomostní hře najdete 2400 otázek týkajících se planety Země a jejích obyvatel. Otázky jsou rozděleny do 6 okruhů podle jednotlivých kontinentů: Evropa, Asie, Afrika, Severní a Jižní Amerika, Austrálie a Oceánie a kategorie Napříč kontinenty. V každém ze šesti okruhů se vyskytují otázky z těchto oborů: historie, kultura, příroda, věda, technika, geografie, sport a různé. Během hry si užijete nejen spoustu zábavy, ale také se dozvíte mnoho zajímavých informací z celého světa.
Popis jednotky:Absenční výpůjčka na 14 dní. Pro 2- 6 hráčů. Hra obsahuje 1 herní plán, 400 karet s otázkami, 6 figurek, 36 žetonů v 6. barvách, kostku a pravidla.
Fyzický popis:1 hra