Desatero pro kluky : jak na pubertu, holky i sex : skorokomiks pro správné kluky o radostech a strastech dospívání - Martincová, Jana, 1970- (Babyonline, s.r.o., 2021)
Příručka pro dospívající chlapce. Lákavou grafickou úpravou a velmi návodnými a detailními obrázky knížka seznamuje chlapce s tím co se děje v pubertě s jejich tělem a pomáhá rozptýlit nejrůznější obavy pramenící z nedostatku informací či strachu. Uvnitř najdete i odpovědi na zmatené otázky, které chlapce napadají v období dospívání, čili puberty.