Dokonalé stopy - Fields, Helen, 1969- (Plus, 2019)
Dokonalý zločin je takový, o kterém nikdo neví. Dvojice detektivů se potýká s vrahem, jehož specialitou je dokonalé zametání stop a matení vyšetřovatelů.