Čí je to zadeček?. - McKenzie, Heath (Odklop okénko, 2018)
V této knížce na tebe čeká celá řada zvířátek ze zoologické zahrady, jenže u každého z nich uvidíš nejprve jen... zadeček! Poznáš, komu daný zadeček patří? Kdo se ukrývá za keřem či kamenem? Komu patří velký šedivý zadeček? A čí je černobílý a pruhovaný? To všechno zjistíš, když otevřeš odklápěcí okénko. Zvířátka jsou veselá a zaručeně tě rozesmějí. Na konci knížky tě čeká hravé překvapení. Zábava se zvířátky ze zoo může začít!