Na konci této knihy budete umět háčkovat - Bateman, Zoe (Esence, 2021)
Osvojte si háčkování s pomocí této obsáhlé knihy. Detailní ilustrované pokyny vás krok za krokem naučí jednotlivé techniky a seznámí vás se zajímavými a přitom snadnými vzory. K tomu vám 15 jednoduše přizpůsobitelných projektů vám umožní si nově nabyté dovednosti procvičit a získat jistotu při této tvořivé činnosti. Na konci knihy budete umět uháčkovat krásné předměty pro sebe i ostatní – od čepice a šály přes barevné obaly na květináče až po elegantní deku a příjemně hebkou hračku.