Rudovláska Kejle - Singer, Isaac Bashevis, 1904-1991 (Argo, 2021)
Román oceňovaného autora zasazený do prostředí židovské Varšavy a posléze New Yorku na počátku 20. století vypráví příběh mladé ženy, která i přes svou pochybnou minulost hledá vlastní štěstí a spásu.