Vánoční tradinář : od Dušiček po Hromnice - Boledovičová, Martina, 1973- (Smart Press, 2021)
Vánoční tradinář vás provede celým zimním svátečním časem, od Dušiček v listopadu po únorové Hromnice, každá z deseti kapitol se věnuje jinému před a povánočnímu období, jeho specifické poetice, svátkům a rituálům.