Než udeří stín - Robb, J. D., 1950- (Klokan (Alpress), 2022)
Kriminální román z dlouhé série o Evě Dallasové. Vyšetřovatelka se tentokrát zabývá případy, které zasahují nebezpečně do její vlastní rodiny.