Okno s dívkou a ptáčkem - Čechová, Dagmar Digma, 1975- (MOBA, 2021)
Román s kriminální zápletkou, v němž se René snaží zjistit pravdu o záhadné smrti dívky, do které se kdysi zamiloval na prázdninách u otce ve Francii.