Jak žít naplno i po šedesátce : aktivně, zdravě, fit - Tirpáková, Veronika (CPress, 2021)
Proces stárnutí nezastavíme a díky vědecko-technické revoluci se dožíváme stále vyššího věku. Co dělat, abychom si tuto životní etapu užili ve zdraví? Z velké míry to můžeme vylepšit životním stylem, zdravou stravou a vhodným cvičením. A to i v případě, že jsme tomu doposud moc nedali. Spoustě pohybových aktivit vhodných pro tuto věkovou kategorii a navíc i do domácího prostředí se věnuje tato kniha. Nemusíme chodit nikam do posilovny, skvěle nám poslouží vlastní obývák.