Bludiště. - Kamigaki, Hiro (Bambook, 2020)
Ve třetím díle oblíbené série se nacházíme v Ostrovním městě, kde se má vystavovat drahocenné vejce, které je veřejnosti ukázáno vždy jen jednou za padesát let. Nejsou tu jen naši přátelé – bludišťový detektiv Pierre a jeho kamarádka Carmen -, ale také dva záhadní muži se železnými maskami. Ochrání Pierre vzácné Kouzelné vejce, nebo se mu ztratí v bludištích? Projdi si všechna ďábelsky složitá bludiště, najdi ukryté předměty, vyřeš zvláštní úkoly a další drobné záhady na každé stránce této fantasticky ilustrované knihy.