Na okraji propasti - Minier, Bernard, 1960- (Top thriller, 2020)
Thriller představuje alarmující nahlédnutí do světa digitálních technologií, které zneužívají informace a manipulativním působením vyvolávají v člověku chorobné, až děsivé představy, pod jejichž vlivem se často ocitne až "na okraji propasti".