Co to tam mám? - Laurans, Camille (Moje malá proč, 2019)
Každý z nás má ve spodním prádle buď pindíka, nebo pipinku. Jsou to pohlavní orgány. K čemu slouží? A jsou všechny stejné? Proč je tatínkův pindík trochu nakřivo a proč má maminka na pipince chloupky? Možná si i ty právě pokládáš stejné otázky jako Šimon a Andrejka z této knížky. Se spolužáky se baví vymýšlením různých jmen pro pohlavní orgány, ale když si je začnou ukazovat, paní učitelka se zlobí. Tato knížka z řady "moje malá proč" ti pomůže porozumět tomu, proč to tak je. Moje malá proč, to jsou přívětivé knížečky, které pravdivě odpovídají na otázky, jež se dotýkají životů dětí. Vypracováno s odbornými radami pediatra.