Mnoho Monster - Teubner, Marco (MINDOK, 2013)
Chytrá a rychlá hra pro celou rodinu! Příšerky...všude samé příšerky! Ale které z nich se nesmějí v žádném případě ukízat? "Přesně dvě červené vypasené, nejméně jedna modrá hubená, více žlutých než červených..." Ten, kdo dokáže vyhovět požadavkům zadání a správně vyhledá přesně požadované množství příšerek, bude skutečně štědře odměněn. Ale ani ostatní úspěšní hledači nepřijdou tak docela zkrátka, pokud vyhrají svůj souboj s přesýpacími hodinami. 6 úrovní obtížnosti nabízí hladký start a dlouhé hodiny zábavy. Chopte se svých příšerek, pozóór, teďˇ!