Sedm draků - Elmore, Larry
V tajemném údolí uprostřed majestátných vysokých hor žije sedm draků. Každý má svoji barvu a svoji jedinečnou vlastnost. Vydejte se mezi ně a pomozte jednomu z nich získat nadvládu nad údolím. Propojet sedm karet svého draka, dříve než se to podaří vašim protihráčům. Rychlá karetní hra plná zajímavých překvapení. Skvělá zábava, kterou si užijete s rodinou i s přáteli.