100 přešlapů pro (ne)milovníky češtiny - Tchawou Tchuisseu, Karla (Universum (Euromedia Group), 2021)
V druhé knize úspěšného projektu Červená propiska odhalíte další stovku jazykových přešlapů, které trápí nejednoho Čecha. Autorky vás svým jedinečným způsobem provedou častými pravopisnými i gramatickými nešvary, na které jako korektorky narazily. Ani tentokrát nebudou chybět originální ilustrace, možnost odškrtávat si zvládnuté pojmy, prostor na poznámky a samozřejmě diktáty. Navíc zde najdete i malé překvapení – latinsko-český slovníček pojmů z bohemistiky, s nimiž se setkáváme ve slovnících či odborných publikacích.