Roztančené fixy : logické uvažování grafomotorická cvičení s mazatelnými fixami - Vlková, Ivana (Kvído, 2019)
Roztančené fixy jsou interaktivní grafomotorické sešity plné obrázků a aktivit s příběhy 2 barevných fixek, které učí Kvída a předškolní děti kreslit a psát a rozvíjet přitom jemnou motoriku a zrakové vnímání. Díky mazatelným fixům můžou děti sešity vyplňovat opakovaně a procvičovat si tak úkoly znovu a znovu. Každý sešit Roztančené fixy má 50 stran plných úkolů pro děti předškolního věku. Kroužková vazba a zavírání na magnet je vhodné i do batůžku na cesty.