Havajská tanečnice - Laurence, Andrea (Desire, 2017)
Lana a Kal jsou už dva roky nejlepší přátelé. Oba hodně pracují a jsou ambiciózní, takže spolu dobře vycházejí. Lanina sestra se však zaplete do obchodu s drogami a Lana si chce vzít do péče její půlroční holčičku. Aby jí soud dítě svěřil, je nutné, aby působila co nejzodpovědněji - musí mít byt, chůvu a ideálně být vdaná. Proto požádá o manželství právě Kala, který by se za normálních okolností nikdy neoženil…