Úžasné ženy, které dokázaly zázraky - Pankhurst, Kate (Pikola (Euromedia), 2020)
Portréty třinácti významných žen, které ve svém oboru dosáhly mimořádných výsledků - vědkyně, vulkanoložky, matematičky, lékařky, podnikatelky, horolezkyně, animátorky ad.