Bez zábran - Thompson, Vicki Lewis (Sexy!, 2002)
Trudy Baxterová, děvče z kansaského maloměsta, hodlá vzít ztečí bájný New York! Všechno, co hledá po letech nudného života, je vzrušení, dobrodružství a nezávazný sex s přitažlivými muži. Žít si a užít… Osud přihrává do náruče atraktivní a přímočaré brunetky zámožného burzovního experta Linka Faulknera, který ještě nikdy v životě neprožil vše pohlcující lásku. Začínají newyorské noci, v nichž se nikdy nespí. Newyorské noci, plné absolutní sexuální svobody…