Únikovka - Útěk na západ Mozkovna
Stolní hra ze série Mozkovna. Píše se rok 1975. ČSR vládne už skoro 30 let komunistický režim. Řadový občan Pavel je osudem zavlečen až ke státní hranici, kde se pokusí zrealizovat nebezpečný plán - útěk do svobodného světa. Dokážete najít cestu a vypátrat všechny informace v době, kdy se nedá nikomu věřit?