Palec a selská pýcha - Pospíšilová, Jarmila, 1965- (Původní česká detektivka, 2022)
Další kriminální případ pro policistu v důchodu, Viktora Palce, který bude vyšetřovat nález lidských ostatků nalezených ve sklepě starého domu.