Kód růže - Quinn, Kate, 1982- (MOBA, 2022)
Román se špionážní zápletkou, který se odehrává v Británii během druhé světové války a krátce po ní, je založen na historických faktech o zámku Bletchley Park, kde bylo speciální kryptografické pracoviště.