Přišly děti z Ukrajiny - Král, Robin, 1981- (Pikola (Euromedia), 2022)
Drobná bohatě ilustrovaná brožurka na pomezí poezie a jazykového slovníku netradiční formou seznamuje s nejběžnějšími ukrajinskými výrazy.