Seznamka : rozvedená žena hledá muže zn. ideál - Bártová, Anna Beatrix, 1985- (Lirego, 2022)
Román vypráví příběh rozvádějící se Pavly, na kterou doléhá osamělost a nedostatek vzájemné lásky v manželství se Zbyňkem.