Úsměv pro Žabku - Wechterowicz, Przemysław (Host, 2022)
Krátký, laskavý příběh o mateřské lásce, která dokáže zlomit i ten největší smutek a vykouzlit úsměv na tváři nejen malé žabičky. S celostránkovými ilustracemi.