Aspergerův syndrom : život pod společenským tlakem - Radkovová, Iveta (Galén, 2018)
Otevřená zpověď autorky knihy o tom, jak se cítí člověk s Aspergerovým syndromem, doplněná o studii popisující autismus, Aspergerův syndrom a také méně známá fakta ze života doktora Aspergera.