Pokáčovo básničky pro zvídavé dětičky : zvířátka - Pokáč, 1990- (Svojtka & Co., 2022)
Dvacet zvířátek - dvacet hravých básniček a dvacet vtipných ilustrací. Pobaví děti i jejich rodiče. Knížka s kartonovými listy.