50 veselých her do auta
Kdy už tam budeme? Nemáte moc rádi dlouhé cesty autem? Namačkaní mezi sourozenci a taškami, dlouhé hodiny v dopravní zácpě a už asi stokrát jste hráli slovní kopanou? Na další cesty se však můžete těšit! Tato krabička ukrývá 50 her, hádanek a nápadů, díky kterým se všechny budoucí cesty změní v hezký zážitek!