Naprosto nezbytná Hana Zagorová - Macek, Petr, 1981- (Czech News Center, a.s., 2021)
Devítinásobná Zlatá slavice a jedna z nejúspěšnějších zpěvaček v historii české pop-music, ale i textařka, moderátorka a herečka – to je Hana Zagorová.